Ligging

Eethuys Stadspark op het terrein van Camping Stadspark Groningen op ongeveer 15 minuten fietsen vanaf de Grote Markt. De openingstijden van het Eethuys staan vermeld op de contact-pagina. Voor feesten, partijen en/of vergaderarrangementen kan van deze tijden afgeweken worden.

De chefkok van het Eethuys is Sander van der Baan. Sander is een ervaren chef die op vele plekken zijn kunsten heeft vertoond in de stijl van de traditionele Frans/Belgische keuken. We proberen met verse producten een goede prijs-kwaliteitverhouding te brengen.

Het unieke van het Eethuys is de ligging. Zodra u over de toegangsbrug van de camping bent gekomen waant u zich in vakantieland. En dat op maar een kwartiertje fietsen vanaf de Grote Markt. De camping trekt jaarlijks tussen 15 maart en 1 november een kleine 15.000 mensen uit zo’n 30 verschillende landen. De Nederlandse nationaliteit staat in aantallen krap bovenaan, net boven het aantal Duitse gasten.

Buiten maar toch in de stad

Naast het vakantiegevoel geeft het Stadspark ook het gevoel buiten de stad te zijn, even weg van de drukte. De slogan luidt dan ook:

‘Camping Stadspark is de eerste plek waar u zich buiten voelt, maar in de stad bent!’

In de aankomende periode zullen we hard aan de slag gaan om ons onder de Stadjers bekender te maken en we hopen dat u ons vaak gaat bezoeken!

Reserveren is mogelijk tot 13.00 uur op de dag zelf via het formulier aan de rechterzijde. Een reservering is definitief zodra wij contact met u hebben opgenomen na het ontvangen van uw bericht.